Over tekst

De evenementen bus, mobiel adverteren met een LED scherm

Mobiel adverteren

Met de evenementenbus verras je een doelgroep of kritische massa op een wel héél bijzondere manier. Mobiel LED scherm huren? Evenementen-bus verhuurt als enig aanbieder een zeer opvallende dubbeldekker cabriobus met een geïntegreerd mega LED scherm. Door deze integratie is het mogelijk klanten, doelgroepen of bezoekers innovatief aan te spreken op locaties die een adverteerder, event producent of media inkoper zelf kiest. Altijd en overal met een mobiel LED scherm jouw boodschap communiceren, of het nu een bestaande advertising (TV) commercial, promotiefilm, reportage, clip of live reportage betreft, alles is mogelijk. Is dat niet super leuk en opvallend! 

Consumenten en klanten entertainen

Dit unieke all-in-one concept bied je de mogelijkheid (nieuwe) consumenten en klanten te ontmoeten en tegelijkertijd te entertainen.
De inzetbaarheid van deze high-end evenementenbus met mobiel LED scherm is eindeloos, je verzekert jezelf van een absoluut hoge attentiewaarde op beurzen, branding events, product presentaties, sportwedstrijden, festivals, evenementen, feestdagen, braderieën, stadspleinen, etc.

Mobiel communicatiemiddel

Daarnaast biedt Evenementen-bus de mogelijkheid om deze cabriobus met mobiel LED scherm exclusief te branden d.m.v. bannering (bestickering) of total wrap in the look & feel van de adverteerder. Zo beschikt je over een mobiel communicatiemiddel en visitekaartje in één! Om echt op te vallen is de evenementenbus dé oplossing!

Mobiel LED scherm huren
Bekijk hieronder een selectie van ons portfolio en laat je verrassen. Mobiel LED scherm huren? Wilt u een PDF met uitgebreide informatie over de Pop-Up Bus ontvangen? Vul bij contact uw naam en e-mailadres in.

 

Evenementen-bus is onderdeel van Smulweb Kookcollege & Rollin Restaurant uit Amersfoort. Met ons professionele team verzorgen wij jaarlijks honderden bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, jubilea, evenementen en feesten en partijen. 

 

Evenementen Bus.nl logo
Evenementen Bus.nl

Copyright © Evenementen Bus.nl 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

Sitemap | www.websiteonlinekopen.nl