Pop-up bus

Met de pop-up bus origineel adverteren

Wil je origineel adverteren tijdens een braderie of jaarmarkt, maar ook je bezoekers en klanten verrassen op een wel heel bijzondere manier? Onze evenementen bus voorheen de pop-up bus heeft een mega groot LED scherm, maar ook de cabriobus zelf kan speciaal voor jouw bedrijf of merk bestickerd worden of zelfs totaal gewraped worden.  Wil je echt opvallen tijdens een grote beurs? Met de pop-up bus heb je de beschikking over een mobiel communicatiemiddel en visitekaartje in één! De pop-up bus is beslist dé oplossing! Bekijk op onze nieuwe website de evenementen welke wij afgelopen tijd hebben bezocht en vraag vandaag nog informatie aan om de pop-up bus in te plannen!  Het maakt niet uit of je een evenement hebt in Rotterdam, Amsterdam of Den Bosch, wij zijn te reserveren voor heel Nederland!

De pop-up bus adverteren met mega LED scherm

Je doelgroep verrassen op een originele manier? Dat kan met de evenementenbus! Je merk, evenement etc. tentoonstellen op een mobiel LED scherm? Evenementen-bus verhuurt een zeer opvallende dubbeldekker cabriobus met een geïntegreerd mega LED scherm. Door deze integratie is het mogelijk klanten, doelgroepen of bezoekers aan te spreken op een heel andere manier. En dat allemaal op locaties die jij als adverteerder, event producent of media inkoper zelf kiest. Altijd en overal met een mobiel LED scherm jouw boodschap communiceren? Of het nu om :

  • bestaande advertising (TV) commercial
  • promotiefilm
  • reportage
  • clip
  • live reportage

gaat, alles is mogelijk. Bekijk onze website welke evenementen wij onlangs hebben gedaan. In mei en juni waren wij bijvoorbeeld in Amsterdam tijdens de ADFO cup en bij de Pathe bioscoop tijdens de Unlimited night.

Top entertainment met onze pop-up bus

Spectaculaire entree maken tijdens een groot evenement? Met de pop-up bus van evenementen-bus.nl Dit bijzondere all-in-one concept bied je de mogelijkheid (nieuwe) consumenten en klanten te ontmoeten en tegelijkertijd te vermaken. De inzetbaarheid van deze high-end evenementenbus met mobiel LED scherm is eindeloos, je verzekert jezelf van een beslist hoge attentiewaarde op beurzen, branding events, product presentaties, sportwedstrijden, festivals, evenementen, feestdagen, braderieën, stadspleinen  etc. In juni bijvoorbeeld strandde de pop-up bus bij de Pathé bioscoop bij de Amsterdam Arena. Pathé organiseerde de Unlimited night waar de film All eyez on me in premiere ging. Het aanwezige publiek werd verrast met een spectaculair optreden van Josylvio die zijn optreden deed bovenop de pop-up bus! Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden die de pop-up bus kan bieden aan jouw event! 

Evenementen Bus.nl logo
Evenementen Bus.nl
Laat uw reactie achter

Copyright © Evenementen Bus.nl 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

Sitemap | www.websiteonlinekopen.nl